Labdarúgás

2022.11.13. 10:02

Dzsudzsák Balázs: az előző 108 alkalomért nem vártam ennyit, mint a búcsúmeccsemre

Mindenkinek köszöni, aki hozzájárult ahhoz, hogy még egyszer magára ölthesse a piros-fehér-zöld mezt.

Forrás: M4 Sport

Pazar formába lendült az elmúlt időszakban a Loki csapatkapitánya, aki egy hete pompás szabadrúgásgólt tekert a Vasas kapujába, szombaton pedig a Puskás Akadémia közönsége hüledezett a rugótechnikáján, nagyjából 20 méterről lőtt nagy erővel a bal sarokba. A felcsúti mérkőzés után az M4 Sport riportere a Görögország elleni november 20-i válogatottbeli búcsúmeccséről is kérdezte a kiváló középpályást.

– Az előző 108 alkalomért nem szenvedtem, nem vártam ennyit, mint a mostani búcsúmérkőzésemre. Nagyon boldog vagyok, hogy ez összejöhet, köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult, akinek örömet okozhattam. Sikerben és kudarcban is osztoztam az elmúlt 13-14 évben, úgyhogy megvan már a szöveg, amit mondani fogok. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy a világ legszebb sportját űzhetem, és ennyi szeretetet kaptam szurkolóktól, ennyi sikert értem el a három legszebb színben a világon. Nagyon várom, hogy mindezt még egyszer átélhessem – mosolygott a labdarúgó.

A videó itt tekinthető meg!

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában