Labdarúgás

2022.11.11. 08:00

DVSC: nincs szebb, mint a lefújás előtti pillanatokban megszerzett győzelem

Szrdjan Blagojevics tudja, a történtek miatt különösen értékes a matyóföldiek elleni siker.

Forrás: Czinege Melinda

A Loki szerb vezetőedzőjét talán eddig összesen nem láttuk annyit mosolyogni, mint a Mezőkövesd elleni 1–0-ra megnyert mérkőzés után. A szerb vezetőedző sorra fogadta a gratulációkat, majd készségesen állt a Haon rendelkezésére.

– Egy feszült, stresszes és kemény meccset játszottunk, de a vége biztos, hogy minden debreceni szurkolónknak tetszett – kezdett bele. – Két azonos képességű csapat futballozott a pályán, az utolsó 15 percben nagy nyomás alatt tartottuk a Mezőkövesdet, de a kontratámadásaik veszélyesek voltak. Szerencsénk volt, hogy mi szereztük a győztes gólt, de nagyon megdolgoztak érte a játékosok. Semmi sem szebb annál, amikor a lefújás előtti pillanatokban szerzi meg a csapat a győzelmet. Boldogok vagyunk, különösen azért, mert egy szép eredménnyel tudtunk búcsúzni a közönségünktől erre az évre.

Kilenc hónap után sikerült két bajnokit nyernie a Debrecennek egymás után, ráadásul ezeken a meccseken nem kaptunk gólt, amivel mindannyian elégedettek vagyunk.

Nagyon kemény volt, ezért különösen értékes ez a siker. Bárány Donátnak sajnos ugyanaz a combizomsérülése újult ki, mint két hónappal ezelőtt. Nagyon sajnáljuk őt, hiszen sok időt hagyott ki, és most újabb rehabilitáció vár rá, remélem ereje teljében tér vissza közénk majd – nyilatkozta a szerb szakember.

A Loki a Puskás Akadémia otthonában játssza az idei utolsó bajnokiját, az összecsapás szombaton 14.15-től rendezik a felcsúti stadionban.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában