Labdarúgás

2022.11.13. 13:09

DVSC: kifogyott a benzin a tankból

Szrdjan Blagojevics sajnálta játékosait a lefújás után.

Forrás: Czinege Melinda

Nem sikerült szépen búcsúztatnia az évet a Loki labdarúgóinak, ugyanis a piros-fehérek 2–1-re kikaptak a Puskás Akadémia otthonában szombat délután. A debreceniek gólját a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs szerezte, apró szépséghiba, hogy az ellenfélnél Batik Bence duplázott – mindkétszer szöglet után fejjel –, ráadásul a második a 89. percben, nem sok esélyt adva a debrecenieknek legalább az egyenlítésre. Szrdjan Blagojevics, a Vasutas vezetőedzője a közmédiának nyilatkozva sajnálta játékosait a lefújást követően, de elismerte, együttese elfogyott a végére.

– Nem leptek meg minket az ellenfél szögletvariációi, elemeztük a mérkőzéseiket, tudtuk, hogy nagyon agresszívak a tizenhatoson belüli szituációknál. Azzal is tisztában voltunk, hogy veszélyesek a széleken, ezeknek felkészültünk a kivédekezésére, de problémáink voltak a szögeltekkel és a szélről érkező beadásokkal, amiért gólokkal bűnhődtünk. Majd ki kell elemeznünk, miért történt ez. Szerdán az utolsó pillanatokban nyertünk, akkor mindenki boldog volt, most a végén veszítettünk. Szomorú, de ilyen a futball.

A meccs előtt is elmondtam, 6 nap alatt kellett 3 mérkőzést játszanunk, ezt a Pakson kívül csak nekünk kellett megtennünk a mezőnyben, más együttesnek nem.

A meccs végére „kifogyott a benzin a tankból”, ezért visszaálltunk védeni az 1-1-es eredményt. Öt embert cseréltünk, változtattunk a felálláson is, de sajnos a végén kicsúszott a kezünkből a pont. Szeretném megdicsérni a játékosokat, és megköszönni a munkájukat, mert mindent megtettek, amit tudtak. Sajnálom őket, mert nagyon le vannak törve. De ezt most el kell fogadnunk, elemeznünk kell, pihenni, és aztán tovább fejlődni – mondta el a szakember.

A katari labdarúgó-világbajnokság miatt szünet következik az NB I.-ben, így a DVSC játékosai és szakmai stábja is hamarosan megkezdi a pihenőjét.

A keret a tervek szerint majd december 19-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre, a sorban következő, ZTE elleni hazai bajnokit január 28-án vagy 29-én rendezik.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában