Labdarúgás

2022.10.23. 11:44

Tovább nyújtaná jó sorozatát a DVSC

Major Sámuel tudja, mindent bele kell adniuk ahhoz, hogy a Kisvárda ellen is megszerezzék a három pontot.

Forrás: Czinege Melinda

Mióta Szrdjan Blagojevics átvette a DVSC-t, impozáns debreceni mérleggel bírnak a piros-fehérek: négy gólt kapott tőlük a bajnokságban a Kispest, az Újpest, és legutóbb a DEAC is a kupában. Mivel a kisvárdaiak az élmezőnyhöz tartoznak, nem biztos, hogy ez a jó gólsorozat folytatódni fog a hétfői bajnokin (kezdés 20.15, tv: M4 Sport), de ahogy Major Sámuel, a Loki saját nevelésű középpályása a Haonnak elmondta, mindent meg fognak tenni azért, hogy sorrendben negyedszer is győztesen hagyják el a Nagyerdei Stadion gyepét.

– Nagyon örültem, hogy a DEAC elleni kupasikerből góllal és gólpasszal tudtam kivenni a részem. De az már a múlt, csütörtöktől a Kisvárda elleni meccsre koncentráltunk. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat hazai pályán.

A szabolcsiak jó csapatot alkotnak, eddig minden NB I.-es évükben előrébb léptek, és most is ott vannak az élbolyban.

Harcos futballt játszanak, ha nyerni szeretnénk ellenük, akkor mindent bele kell adnunk. Az elmúlt időszakban rendre négy gólt rúgunk hazai pályán, nem biztos, hogy ez a várdaiak ellen is összejön majd. Tisztában vagyunk vele, hogy miben kell javulnunk ahhoz, hogy teljes mértékben megvalósítsuk azt, amit a szakmai stáb szeretne tőlünk látni a meccsen – fogalmazott a játékos.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában