Bulvár-celeb

2024.04.30. 05:52

Felvétel közben lett rosszul, kórházba vitték a Next Top Model Hungary versenyzőjét

A Next Top Model Hungary versenyzője a zsűri értékelésekor lett rosszul.

MW

Fotó: TV2

Hétről hétre egyre kevesebben vannak a Next Top Model Hungary versenyzői. A tét óriási, többek között modellszerződés és magazincímlap is vár majd arra a szerencsésre, aki a műsor nyertese lesz.

A lányokon viszont már látszik, hogy egyre inkább fáradnak a testileg és lelkileg is megterhelő versenyben. A vasárnapi adásban többen is betegek voltak, Gabi egy gyulladást próbált kiheverni, Vivi pedig egy náthával küzdött, ami annyira megviselte a szervezetét, hogy a műsor végén, az eredményhirdetéskor rosszul lett. Először csak vizet kért, majd amikor a színfalak mögött orvost hívtak hozzá, kiderült, hogy kórházba kellett vinni és infúziót is kapott. 

Vivi azóta szerencsére jobban van, és a Next Top Model Hungary versenyét is folytatni tudta, a következő műsor beharangozójából pedig az is kiderült, hogy az aktfotózáson is részt tudott venni – írja az Origo.

A versenyből egyébként Kitti esett ki, aki Anastasiával állt a zsűri előtt leggyengébb játékosként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában