Látta valaki?

2024.05.15. 20:20

Twingo? Bingo! – Mi történt ezzel az autóval Bocskaikert és Debrecen között?

A 4-es számú főút rendszeresen szerepel a híradásokban, legtöbbször sajnálatos módon a rajta előforduló közúti balesetek miatt. Ezúttal talán rendhagyóbb történettel jelentkezünk, olvasónk egy elhagyott Renault Twingo-ra hívta fel a figyelmünket.

Haon.hu

Nem tudni, mióta áll ott a Bocskaikert és Debrecen között elhagyott autó

Forrás: Tóth Imre

A 4-es számú főúton, Bocskaikert és Debrecen közötti elhagyott autóra hívta fel figyelmünket egy olvasónk. A járműhöz kilátogatott fotóriporterünk is, több fénykép is készült a vízelvezető árokban veszteglő, elhagyott Renault Twingo-ról.

debrecen-bocskaikert-auto-kozlekedes-baleset-elhagyott-jarmu-renault-twingo
Már messziről könnyen észrevehető a kis Twingo
Forrás: Tóth Imre

Ha látta mi történt a Twingóval, írja meg nekünk!

Nem ez az első eset, hogy hasonló dologgal találkozunk, legutóbb például a Nagyerdőn hagyott valaki egy mozgásképtelen Suzuki Swiftet. Bár a fenti Twingo esetében a baleset körülményeit nem ismerjük, a képek alapján mindenesetre jó okkal feltételezhető, hogy az útról lesodródott autó megállásában a fák és az aljnövényzet is segédkezett. Amennyiben a motor elemi részei is megrongálódtak, már pusztán a beindítása is feladhatja a leckét nem szakavatott kezek számára...

debrecen-bocskaikert-auto-kozlekedes-baleset-elhagyott-jarmu-renault-twingo
Bár a helyszíni fotók alapján baleset érhette, miért hagyná bárki is hátra az autóját?
Forrás: Tóth Imre

Frissítés: cikkünk megjelenése után egy olvasónk osztott meg velünk pár dolgot a kocsi előéletéről. Azt írta, az autó a múlt héten került a főút szélére, ekkor még nem volt az árokban, és egy terelőtáblát is tettek mögé. Olvasónk szerint úgy tűnt, az autó lerobbant. „Néhány nap múlva, nagyjából e hét elején már az útról lesodródva állt, mintha hátulról nekiütköztek volna” – osztotta meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában