Az ügyvezetőt kérdeztük

2022.10.12. 18:56

Nem lesz meccs a Nagyerdei Stadionban?

Az üzemeltető cég ügyvezetőjét kérdeztük.

Forrás: Napló-archív

Nem lesz meccs a Nagyerdei Stadionban? Erre a kérdésre kerestük a választ Páll Lászónál, a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. ügyvezetőjénél.

A szakember megkeresésünkre elmondta, a jövőben próbálnak minél kevesebb távhőt igénybe venni, és elektromos üzemmódra állnak át. – A DVSC idei utolsó hazai bajnokija november 9-én, a Mezőkövesd ellen lesz. Reméljük, az időjárás is kegyes marad, és a rendelkezésre álló eszközökkel, elektromos üzemmódban el tudjuk érni a megfelelő hőmérsékletet a stadionban. A pályafűtést sem kell bekapcsolni addig, amíg az átlaghőmérséklet nem éri el a -5 Celsius-fokot, bízom benne, hogy nem is lesz rá szükség. Természetesen amennyiben addig jönne egy nagy hideghullám, akkor megfontoljuk a pályafűtés bekapcsolását, hiszen az átfagyott talaj balesetveszélyes.

Mivel a lelátók szabad levegőn vannak, és az ülések nem fűthetőek, így szektorbezárásokat sem tervezünk, mert a vizesblokkok fűtését jelenleg meg tudjuk oldani. A szerződésünk értelmében december végéig még az elektromos árak elfogadhatóak, a távhőt pedig próbáljuk teljesen hanyagolni

– mondta el Páll László.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában