Labdarúgás

2022.10.28. 18:35

Így került a Loki-mez Iker Casillashoz

Saját DVSC-mezét ajándékozta Christian Manrique a valaha volt egyik legjobb labdarúgókapusnak.

Iker Casillas a dedikált Loki-mezzel | Forrás: DVSC

Amint arról már beszámoltunk, a Vasutasban játszó spanyol balhátvéd, Christian Manrique Iker Casillast lepte meg egy dedikált Loki-mezzel. A klub és válogatott futballban gyakorlatilag mindent megnyerő Real Madrid-ikon saját közösségi médiafelületén osztotta meg a hajdúsági ereklyét. A debreceni védő a HAON-nak elmondta, korábbról ismerik egymást, így nem volt nehéz megajándékoznia a hispán kapust.

– Nem bonyolult a történet, hiszen mindketten spanyolok vagyunk. Bár nem régóta ismerjük egymást, mégis jó kapcsolatot ápolunk, és néha találkozni is szoktunk

– árulta el a bekk. 

Christian Manrique | Forrás: DVSC-archív

Manrique csupán nyáron csatlakozott a DVSC-hez, mégis ennyi idő elteltével kialakult a véleménye a két futballkultúra különbségeiről. – Nehéz kérdés, hiszen a La Ligában inkább a technikai dolgokra fektetik a hangsúlyt a csapatok, míg az NB I.-ben a fizikai alapok nagyon erősek, és ezek lehetnek a döntőek egy-egy összecsapáson – vélekedett a sportoló.

Orosz Krisztofer 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában