Kézilabda

2022.09.20. 19:23

Szilágyi Zoltán: „Ez lesz számunkra az első igazi értékmérő mérkőzés”

Három győzelem után vár rangadó a debreceni kézisekre.

Forrás: DVSC Kézilabda

Három győzelem után pénteken 18 órakor rangadó vár a DVSC Shaeffler csapatára, hiszen a Mosonmagyaróvár látogat Debrecenbe – tudatta kedden a klub honlapja. 

A legutóbbi két bajnokság bronzérmese találkozik a Hódosban.

– Eddig elégedett lehetünk a csapat teljesítményével, úgy érzem több területen előre léptünk – értékelte az eddig lejátszott három mérkőzést a vezetőedző, Szilágyi Zoltán. – Védekezésben masszívabbak lettünk, ennek köszönhetően több indításgólt szereztünk, a Dunaújváros ellen például huszonkettőt. A felállt fal elleni támadójátékunk is színesebb lett, ez is örömteli. Persze tudjuk, hogy az eddig lejátszott három meccset kötelező volt megnyerni, ezt vártuk, hogy ilyen magabiztosan hozzuk ezeket a találkozókat – folytatta a szakember. 

Az Alba-Fehérvár, az MTK-Budapest és a Dunaújváros elleni magabiztos sikerek után pénteken jóval keményebb feladat vár a csapatra, a Mosonmagyaróvár ellen. – Ez lesz számunkra az első igazi értékmérő mérkőzés, amely nagyon fontos, hiszen közvetlen rivális ellen lépünk pályára – folytatta. –  A Mosonmagyaróvár jó játékot játszik, hasonló stílusban kézilabdázik, mint mi, azaz erőltetik a gyors kézilabdát. Két futós csapat érdekes meccsét várhatjuk, az lesz a döntő, hogy ki tudja a másik gyors játékát megakadályozni, illetve ki fog jobban védekezni. Eddig is sok segítséget kaptunk a szurkolóinktól, de most egy igazi ragadó vár ránk. Reméljük, még többen kilátogatnak és még jobb lesz a hangulat, mint az eddig mérkőzéseken – zárta gondolatait Szilágyi Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában