Kézilabda

2022.08.17. 16:32

Ingyenes tesztmérkőzéseket játszanak a debreceni kézilabdázók

Kisvárdán lépnek pályára.

Forrás: Napló-archív

Lassan a felkészülés hajrájába fordulnak a debreceni lányok, akik az utolsó szakasz nyitányaként csütörtökön és pénteken két tesztmérkőzést játszanak Kisvárdán, a Városi Sportcsarbokban. Először csütörtökön 15:45-kor a HC Zalau, majd pénteken 14 órakor a szlovák bajnok Iuventa Michalovce lesz a DVSC Schaeffler ellenfele – tudatta a klub honlapján.

Szilágyi Zoltán vezetőedző elmondta, a Zalau és a Michalovce ellen már nagyobb hangsúly kerül a taktika gyakorlására, ezért is kérték, hogy ezekről a mérkőzésekről ne legyen közvetítés.

– Van egy játékstílusunk, amit már tavaly is láthatott tőlünk a közönség, ezt szeretnénk továbbcsiszolni, s remélhetőleg az új szezonban tudunk ebben előre lépni. Továbbra is jó védekezésre épülő gyors kézilabdát szeretnénk játszani, célunk a hibák számának minimálisra csökkentése. A felkészülésünk nem halad rosszul, annak ellenére sem, hogy a Covid-fertőzések miatt nem tudtunk végig olyan jellegű munkát végezni, amilyet szerettünk volna – mondta Szilágyi.

A belépés mindkét nap ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában