Tenisz

2022.06.27. 13:12

Esőszünet Bondár Anna mérkőzésén

Eső miatt félbeszakadt Bondár Anna első fordulós mérkőzése hétfőn a wimbledoni teniszbajnokságon.

Bondár Anna

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A női világranglistán elfoglalt 64. helyével a legjobb magyarnak számító játékos Anhelina Kalinyinával (34.) csap össze. Első találkozójuk a gyors borításhoz képest hosszú labdamenetekkel indult, majd a Hajdúszoboszlói SE játékosa elvette a 29. helyen kiemelt ellenfél szerváját (2:0), de az ukrán visszabrékelt. Az első wimbledoni főtábláján szereplő magyar nem jött zavarba, egy csodás ejtéssel semmire brékelte ismét Kalinyinát, ám ezt követően újra elbukta az adogatását. A szintén 25 éves ellenfél 2:3-nál a mérkőzés során először hozta a szerváját, és kiegyenlített.

Az összecsapás 4:4-re állt, amikor elkezdett szemerkélni az eső, és a szervezők alighanem tartósabb csapadékra számítanak, mivel a labdaszedők ráhúzták a pályára a gyepet védő, hatalmas műanyag paplant.

A nap folyamán a kiírás szerint az öt főtáblás magyarból Gálfi Dalma (89.), Udvardy Panna (100.) és Fucsovics Márton (59.) is megkezdi szereplését, míg Balázs Attila (331.) kedden lép pályára Londonban.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában