Pályán a DEAC és az MVFC

2022.05.30. 08:28

Folytatódik a végjáték a megyei futsalosoknál

A Mezei-Vill az egyenlítésért, a DEAC az előny növeléséért lép pályára hétfőn este.

A DEAC a Veszprémet fogadja 18 órától | Forrás: Napló-archív

A 2021–2022-es férfi futsal NB I.-es idény legizgalmasabb időszakánál tartunk, a múlt héten ugyanis megkezdődtek a három győzelemig tartó helyosztó párharcok. A döntőben és a bronzcsatában is izgulhatunk Hajdú-Bihar megyei csapatért, a bajnoki címért az MVFC Berettyóújfalu küzd a Haladás ellen, a harmadik helyért pedig a DEAC a Veszprémet igyekszik legyőzni. 

Az első felvonás alkalmával a Mezei-Vill csütörtökön Szombathelyre, a címvédő otthonába látogatott, ahol 3–1-es vereséget szenvedett. A hazaiak végig uralták a találkozót, a végén támadott fel egy kicsit az újfalui együttes, azonban szépítésnél többre nem futotta. A második mérkőzés hétfőn este 20 órától lesz a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. 

A DEAC is a Dunántúlon kezdett pénteken, a veszprémiek igazi mumusává váltak Elek Gergőéknek az elmúlt időszakban. A meccs ennek megfelelően alakult a szünetig, kétgólos hazai előnynél jött a fordulás. A szünet után azonban fantasztikusan játszott az egyetemi alakulat, és végül 5–3-as, bravúros győzelemmel távoztak a Március 15. Sportcsarnokból. A következő állomás a DESOK-ban lesz hétfőn este 18 órától.

BA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában