Labdarúgás

2022.03.07. 16:56

Menesztették Varga Kevinék edzőjét

Az eddigi segédedző irányítja tovább a Young Boys együttesét, ahol az egykori debreceni játékos a szezon végéig kölcsönben játszik.

Varga Kevin | Forrás: Nemzeti Sport-archív

A válogatott Varga Kevint foglalkoztató svájci bajnok Young Boys labdarúgóklub hétfőn szerződést bontott David Wagner vezetőedzővel, számolt be az MTI.
 

A legutóbbi négy idényben bajnoki címet nyert, 2020-ban kupagyőztes klub honlapján Christoph Spycher sportigazgató elmondta, értékelték a csapat közelmúltbeli szereplését, beszéltek Wagnerrel, és arra a következtetésre jutottak, hogy a berni együttesnek új lendületre van szüksége.
 

A német állampolgárságú edzőt tavaly nyáron nevezték ki, irányításával a Young Boys a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott, ahol a Manchester United ellen négy, az Atalantával szemben egy pontot szerzett, ennek ellenére nem jutott tovább. A csapat 25 forduló után a bajnoki tabella második helyén áll, ám a legutóbbi négy meccsen egy győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlege, így hátránya már 15 pont a listavezető FC Zürich mögött, a Svájci Kupában pedig már a nyolcaddöntőben búcsúzott.
 

A szezon végéig az eddigi segédedző Matteo Vanetta vezeti a szakmai munkát a Young Boysnál, ahol a török Kasimpasa játékosa, Varga Kevin a mostani idény végéig szerepel kölcsönben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában