NB III.

2022.03.06. 14:15

Egy öngól döntött a kis Loki meccsén

Debreceni vereség a Füzesgyarmat ellen.

Forrás: dvsc.hu

A tabellán elfoglalt pozíciók alapján rangadót játszott egymással a DVSC II. és a Füzesgyarmat a labdarúgó NB III. Keleti csoport 24. fordulójában vasárnap 11 órától a DEAC-pályán.

 

Mint azt a dvsc.hu írja, a ragyogó napsütésben rendezett mérkőzés kiegyenlített játékot hozott az elején, majd a 21. percben egy szöglet után megszerezte a vezetést a Füzesgyarmat. Mindössze négy percet kellett várni a kis Loki egyenlítésére, egy sarokrúgást követően Rácz Balázs talált közelről a hálóba. Gólja után kezdte átvenni a meccs irányítását a Loki, ám a szünetig nem változott az állás.

 

Az 56. percben megszületett a mérkőzés harmadik szöglet utáni találata is, ám sajnos ismét a vendégek szerezték: a beadás után Kovács Gergő ért bele szerencsétlenül a labdába, ami a DVSC kapujában kötött ki. A találkozó utolsó félórája már nem hozott különösebb izgalmakat, a Debrecen igyekezett pontot szerezni, de végül 2-1-re nyert a Füzesgyarmat.

 

A tények

 

Labdarúgó NB III. Keleti csoport, 24. forduló

 

DVSC II. – Füzesgyarmati SK 1–2 (1-1)

 

DEAC-pálya, 100 néző. Vezette: Molnár R.

 

DVSC II.: Lisztes – Kusnyír, Szujó, Kovács G., Tordai – Farkas, Kovács R. (78., Kenderesi), Balla – Pintér (Kalafat, 55.), Rácz, Gyönyörű (Sármány, 78.).

 

Gól: Rácz (24.), ill. Lippai (21.), Kovács G. (öngól, 56.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában