Labdarúgás

2021.10.28. 13:16

Hivatalos: távozik a Lokitól a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpáros

Az MTK elleni szombati mérkőzésen már a Jeremiás, Dombi duó irányít – közölte a debreceni klub.

20210217 Debrecen-Pallag Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Megtartotta első labdás edzését a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpáros a DVSC labdarúgóinak Debrecen-Pallagon. képen: Toldi Gábor edző

Fotó: Napló-archív

A Nemzeti Sport információira hivatkozva nem sokkal ezelőtt megírtuk, hogy Huszti Szabolcs felajánlhatta felmondását a DVSC vezetőségének. Azóta a klub hivatalos közleményt adott ki a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor távozásával kapcsolatban. – A kieséssel végződött kecskeméti kupamérkőzés után Huszti Szabolcs edző felajánlotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott, vele együtt Toldi Gábor is távozik csapatunktól. Így csütörtöktől már nem ők irányítják a Loki labdarúgógárdájának szakmai munkáját – írják.

A klublicenc-szabályzat szerint a klubnak maximum hatvan napja van pro licenccel rendelkező edzőt találni, a DVSC természetesen hosszú távú, szakmailag megalapozott megoldásban gondolkodik. Amíg az új vezetőedzőt nem választja ki a klubvezetés, Jeremiás Gergő mint megbízott edző és Dombi Tibor mint pályaedző látja el ezt a feladatot, a csapat korábbi sikertrénere, Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti majd a munkájukat.

A szombati, MTK elleni mérkőzésre tehát ez a szakmai stáb készíti fel a gárdát.

A golok.hu portál úgy tudja, hogy a csapat új vezetőedzőjeként két név is felmerült: Pintér Attiláé és Hegedűs Gáboré, utóbbi a debreceni Olasz Focisuli utánpótlás igazgatója. A nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező 69 esztendős Hegedűs UEFA „Pro” licencet szerzett 2009-ben, Pintér pedig néhány hete szabad, miután szerződést bontott Mezőkövesden.

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/szabo-peter-nem-szabad-egyenekre-mutogatni-mindenkinek-megvan-a-felelossege-5773466/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/haladektalan-elorelepest-var-a-dvsc-vezetese-5771423/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/nehez-helyzetben-a-loki-a-tenyek-tukreben-5769812/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában