3–4

2021.08.10. 16:36

Felkészülés: hétgólos meccsen kapott ki a DEAC futsalcsapata

A Debreceni Egyetem együttesében remek napot fogott ki a brazil Thiago.

Fotó: Papp Attila / deac.hu

A DEAC férfi futsalosai az Újpest ellen megtartották a bajnoki főpróbát hétfőn a DESOK-ban. A lila-fehérekkel a felkészülés elején is találkozott már a Debrecen, akik akkor 5-2-re kaptak ki, de most jóval szorosabb végeredménnyel zárult az ütközet, mutat rá a deac.hu.

Siska Gergő lehetőségeivel indult az összecsapás, de az Újpest sem tétlenkedett, egyszer a gólvonalról kellett tisztáznia a Debrececennek. A hetedik percben jegyezhette fel az első gólt a DEAC, ekkor Thiago villant meg. Néhány minutummal később már az Újpestnél volt a fór, előbb Ostor, majd Moreira köszönt be. Nem sokkal később már 1-3 állt az eredményjelzőn, ugyanis egy gyors kontratámadást Harnisch fejezett be. A szünetig egy kezezés miatt büntetőhöz jutottak az egyetemisták, Thiago lába pedig nem remegett meg.

A második játékrészben folytatódott a Thiago-show, hiszen Szabó Ábel lekészítése után ismét ünnepelhetett a brazil légiós. A hajrában átállt az öt a négy elleni taktikára a DEAC, amiből ezúttal vetélytársuk profitált, mivel Szeghy küldte a labdát az üresen tátongó hazai kapuba. Jöhetett volna még egy slusszpoén, hiszen a vendégek hatodik szabálytalansága miatt kisbüntetőhöz jutott a Debrecen, ám ezt nem tudták értékesíteni.

A DEAC jövő hétfőn a Kecskeméttel vívja az új szezon első bajnokiját a DESOK-ban.

Felkészülési mérkőzés

DEAC-Újpest 3-4 (2-3)

A DEAC gólszerzője: Thiago (3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában