Labdarúgás

2021.08.10. 16:41

Csányi Ádám: A lehető legjobb formában szeretnénk játszani

A fiatal labdarúgó szerint a DEAC az újonc otthonában is a három pont megszerzésére törekszik a hétközi bajnokin.

Forrás: Papp Attila

A DEAC futballistái augusztus 7-én a Tiszafüred ellen 3-1-es győzelmet arattak, ezzel bejutottak a MOL Magyar Kupa második fordulójába. Az együttes második gólját Csányi Ádám szerezte, aki ezt megelőzően 2020. október 18-án játszott tétmeccset, ekkor még a Honvéd második együttesének volt a tagja – írja a deac.hu.

– Eléggé fárasztó volt a kupameccs, ugyanis a sérülésem után most töltöttem először ennyi időt a pályán. Ettől függetlenül örültem, hogy lehetőséget kaptam. A társak a kiváló elmozgásaikkal megkönnyítették a dolgomat, hiszen ennek köszönhetően könnyen tudtam nekik passzolni.

„Nem izgultam a visszatérés miatt, mivel úgy éreztem, hogy teljesen felépültem.”

Szerencsére rendben volt a lábam, aminek nagyon örültem. A mester egyébként jó értelemben vett agresszív játékot kért tőlem a találkozó előtt. Szerintem remekül működött a letámadásunk, ezzel sikerült megfognunk a tiszafüredieket. Elégedettek lehettünk ezzel a teljesítménnyel és a győzelemmel – tekintett vissza a hétvégi diadalra a 19 éves futballista.

A DEAC az újonc Törökszentmiklós otthonában játszik bajnokit augusztus 11-én, 17 óra 30 perctől. Az ellenfél bajnoki nyitánya nem a tervei szerint sikerült, ugyanis a Jászberény stadionjában 4-0-ás pofonba nézett bele. Török László tanítványai a kupában a BKV Előre csapatát 2-0-ra legyőzték, ezzel vigasztalódtak.

– A hétvégi mérkőzés óta a regenerációra igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni. A szerdai bajnoki ugyanolyan fontos lesz, mint a többi meccs. A lehető legjobb formánkkal szeretnénk előrukkolni, emellett a helyzetkihasználásunkon javítani akarunk. A három pont megszerzése a célunk, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk – zárta mondandóját Csányi Ádám.

NB III. Keleti csoport 2. forduló

Törökszentmiklósi FC-Veteriner-DEAC

2021. 08. 11. (szerda) 17.30, Törökszentmiklósi FC Sporttelep

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában