visszatérés

2021.07.21. 09:56

Alig várták a piruettesek, hogy újra színpadra álljanak

A virágkarneválon is láthatjuk majd őket.

A táncosok újult erővel várják a további kihívásokat | Fotó: Simonyi Kitty-archív

A nyár mindenhol bekopogtatott, s nemcsak a forróságot, hanem a pezsgést is magával hozta, megtöltve élettel a debreceni Piruett Tánc Stúdió mindennapjait. A táncosok alig várták, hogy magukra öltsék kedvenc ruháikat, és megmutassák, hogy a pandémiás időszak alatt sem felejtették el a tánclépéseket – az elmúlt hetekben erről a nagyközönség is meg­győződhetett. Simonyi Kitty, a Piruett Tánc Stúdió vezetője beszámolt lapunknak a közelmúltban elért sikereikről, 27 koreográfiát mutattak be az idei szezonban, azonban még koránt sincs vége a fellépéseiknek. Mint megtudtuk, nyolcvanhárom versenyző várta, hogy színpadra léphessen, és végre újból találkozhasson a közönséggel. Maguk mögött tudhatnak megannyi bajnokságot, minősítő versenyt – amelyeken többnyire dobogóra állhattak.

A táncosok újult erővel várják a további kihívásokat | Fotó: Simonyi Kitty-archív

– A lányok már nagyon várták, hogy összemérjék tudásukat és együtt éljék meg a verseny adta izgalmakat, örömöket – mondta érdeklődésünkre a koreográfus, hozzátéve: számukra eddig is eseménydús volt a szezon, azonban most újabb kihívások várnak rájuk, többek között a Debreceni Virágkarneválon is fellépnek.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában