Labdarúgás

2021.05.20. 13:50

Tőzsér Dániel: a reális cél jövőre a biztos bennmaradás

A DVSC futballcsapatának sportigazgatója pozitívan értékelte az idényt.

Forrás: dvsc.hu

Sűrű év áll a DVSC tavaly nyáron kinevezett sportigazgatója, Tőzsér Dániel mögött, aki az első idénye végén feljutást és bajnoki aranyat ünnepelhetett. A sportigazgató szerint a rengeteg nehézség és a kimondott elvárás ellenére fantasztikusan teljesített a Loki, és megérdemelten jutott vissza az NB I.-be – írja a dvsc.hu.

– Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, akinek része volt a sikerben. Természetesen a korábbi vezetőedzőnek, Kondás Elemérnek is, és persze azoknak az embereknek, akik a háttérben dolgoztak a feljutásért: elsősorban a családomnak és a barátaimnak, a klubvezetésnek, az irodai dolgozóknak, a médiacsapatnak, a pályamunkásoknak, a játékosok párjainak egyaránt. Köszönjük az ellendrukkereknek és a kritikusainknak is, akik extra motivációt adtak a még jobb teljesítmény elérése érdekében – mondta a volt Loki-játékos.

Tőzsér Dániel sportigazgatóként új feladatkörbe csöppent. Elmondta, sokat tanult az elmúlt időszakban, és a jövőben szeretne még tovább fejlődni. A feladatok nagy része ugyanis most következik.

A volt Loki-játékos szeretne változásokat a keretben, szerinte a pozitívumok mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a negatívumokat sem.

A sportigazgató konkrétumokról még nem beszélt, de amint változás lesz, azonnal tájékoztatni fogják a szurkolókat. – Egy klub életében muszáj látni, milyen anyagi háttérrel rendelkezik, ez nyilván befolyásolja a játékoskeret kialakítását. Az is megfigyelhető, hogy egy jó magyar játékos drágább, mint egy ugyanolyan szintű külföldi, de hosszú távon valami egyedit szeretnénk létrehozni Debrecenben, ám ehhez időre, évekre van szükség. Tudjuk, hogy nem egyszerű, hisz a profi futballban minden van, csak idő nincs. Többek között ezért is gyönyörű a feladat, melyet meg is fogunk oldani.

Tőzsér Dániel rengeteg emlékezetes pillanatot fel tudna idézni az előző szezonból.

Személy szerint a legboldogabb talán a Haladás elleni mérkőzés 89. percében volt, amikor már tudta, meg lesz a feljutás. A sportigazgató emellett örült Varga József visszatérésének, valamint Ferenczi János és Bódi Ádám szereplésének, akiknek hatalmas lelki sokkból kellett felállniuk a kiesés után. – Boldog vagyok a fiatalok beépülése kapcsán, Baráth Peti, Bényei Ágoston és Pintér Ádám szezonja miatt, és nyilván örülök Bárány Donátnak, aki az első bajnokságában közönségkedvenccé vált és házi gólkirályi címet szerzett. Rajtuk kívül ki kell még emelnem Dzsudzsák Balázst is, aki a csapat igazi vezérévé vált, valamint Szécsi Márkot, aki egy rendkívül jó és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az egész évben.

A sportigazgató a jövő évi célokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, győzelemért fognak játszani, de klubszinten lépcsőről lépcsőre szeretnének haladni, ezért a reális cél a biztos bennmaradás lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában