Covid-gyanúra, sérülésre hivatkoznak

2021.01.08. 09:01

A DEAC elleni meccs halasztását kérvényezte az újpesti futsalcsapat

A táblázat negyedik helyén álló DEAC az eredeti forgatókönyv szerint az Újpest elleni mérkőzéssel nyitotta volna a 2021-es esztendőt, ám a lila-fehérek halasztási kérelme miatt elnapolják a péntekre kiírt bajnokit.

20200912 Berettyóújfalu fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló MVFC BERETTYÓÚJFALU - DEAC NBI férfi futsall mérkőzés. képen: ELEK GERGŐ DEAC futsal vezetőedzője

Fotó: Napló-archív

– Felhívott az Újpest Futsal technikai vezetője, hogy Covid-gyanús és sérült játékosaik vannak, ezért halasztást kérnek. Nem tagadom, ez nagyon feldühített, ugyanis az újpestiek kedden kupamérkőzést játszottak a REAC NB II.-es csapatával. Tehát kedden jól voltak, aztán furcsamód megbetegedtek… Emellett köztudott, hogy öt játékosát elbocsájtotta a klub, továbbá egy játékosa el van tiltva. Így, hogy halasztottak, nyilván az átigazolási szezon kezdete után kell játszanunk, amikor szerepelhetnek az új igazolásaik. A szabályok ilyesfajta kijátszásával véleményem szerint ártanak sportágunk törékeny renoméjának. Hajrá, magyar futsal! Hajrá, DEAC! – fogalmazott Elek Gergő, a DEAC vezetőedzője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában