megye I.

2019.11.23. 19:16

DEAC-győzelemmel vonult téli pihenőre a megye I.-es focibajnokság

Egyetlen mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó megyei első osztály 16. fordulójában. A kör további részét már a jövő évben bonyolítják le.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Hosszúpályi SE – DEAC 0–2 (0–2)

100 néző. Vezette: Nagy L. (Pósa Zs., Benedek Zs.)

Hosszúpályi SE: Somogyi B. – Dobi Z. (Rózsa N.), Gyurina J., Rostás G., Tatár E., Balogh R. (Nagy A.), Lakatos K. (Lakatos T.), Nagy I. (Deák Z.), Botos S., Lázár R. (Asztalos M.), Erdős B. Edző: Nagy István

DEAC: Sáfár P. – Molnár M. (Párducz T.), Ménes M., Csák Zs., Barabás Z., Lakatos K., Kincses D. (Fodor T.), Szarka J., Báló Á., Sütő B. (Daku Z.), Bucz B. (Varga Á.) Edző: Katona László

Gól: Csák Zs., Molnár M. Jók: Erdős B., Rostás G., illetve Barabás Z., Lakatos K., Szarka J. Ifi: 1–0.

Nagy István: Mivel az egész megyében hihetetlen módon csak ez az egy mérkőzés került lebonyolításra, a tévétársaságoknak üzenném, hogy legalább ezt az egy mérkőzést közvetíthették volna, hogy a többi csapat játékosai, edzői ne maradjanak mérkőzések nélkül… A mérkőzésről azt gondolom, hogy korrekt játékvezetés mellett az látszódott, hogy amelyik csapat megszerzi az első gólt, az valószínűleg nyer. Nem mi voltunk azok, így az ellenfél 3 ponttal gazdagodott. Az elnök úrnak üzenném, hogy kitartást és gyógyulást kívánok.

Katona László: Sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában