labdarúgás

2019.06.19. 09:35

Kisvárdán dolgozik a korábbi Loki-tréner

Az eddigi megbízott edző, Dévényi János szerződése lejárt, így a 2019–2020-as idénytől a székely­udvarhelyi születésű Bakó Botond lesz az együttes szakvezetője – írja a Nemzeti Sport Online.

A női kézilabda NB I.-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján közölte a fent említett információt.

Itt is edzősködött

A harmincnyolc éves Bakó Botond játékosként Orosházán szerepelt, s igen fiatalon, mindössze 25 esztendősen itt kezdte edzői pályafutását. Később a Békés és a Csurgó férfi-, valamint a Békéscsaba és a Fehérvár női csapatainál is dolgozott.

Mint arra a cívisvárosi kézilabda-szurkolók emlékezhetnek, Bakó Botond eddigi szakvezetői pályafutása legjobb eredményeit a Debrecen női csapatával érte el, egy bajnoki ezüst- és egy bronzérmet szerzett, s szerepelt az EHF-kupában is.

Az új edző a klub hivatalos honlapjának elmondta: július 8-án kezdi meg csapata a nyolchetes nyári felkészülést, s a célja, hogy egy agresszív, harcias együttest építsen fel, amely megfelelő tartást mutat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában