Debreceni Egyetem

2024.04.18. 20:16

Fogászati napok a Kölcsey Központban

Az ország több pontjáról érkeznek majd a debreceni találkozóra.

Haon.hu

Idén is Debrecen lesz a házigazda

Forrás: unideb.hu

Várhatóan több mint kétszáz fogorvos, szakdolgozó és fogorvostan-hallgató érkezik Debrecenbe az ország különböző részeiről hétvégén, a XXIV. Debreceni Fogászati Napokra, melyen a fogászati szakma elméleti, gyakorlati és oktatási aktualitásairól, eredményeiről is szó esik – olvasható a hirek.unideb.hu-n.

A Kölcsey Központban április 20-án és 21-én sorra kerülő Debreceni Fogászati Napok szakmai programját idén is a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara (DE FOK) és a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottság Stomatológiai Munkabizottsága állította össze. A rendezvényre a szervezők elsősorban Debrecenből és a város vonzáskörzetéből több mint 200 fogorvost, szakdolgozót és fogorvostan-hallgatót várnak.

A tanácskozáson összesen 28 előadás keretében elsősorban a fogorvosi szakma szempontjából fontos aktualitásokról, fejlesztésekről lesz szó, amikről a DE FOK oktatói, az ország más egyetemeiről meghívott szakemberek és különböző cégek képviselői számolnak be. Ezzel párhuzamosan a kiállítói térben fogászati anyagokat, eszközöket, műszereket mutatnak be az ezzel foglalkozó vállalkozások.

A rendezvény szakmai részének ígéretes különlegessége, hogy a fogszabályozásról külön szekcióban beszélnek majd a szakemberek. A virtuális világ és a mesterséges intelligencia szerepéről, valamint a haptikus érzékelés jelentőségéről utolsó blokkunkban fogunk szót ejteni

– emelte ki a DE FOK dékánja.

fogorvos-debreceni egyetem-talalkozo
Az előadásoknak köszönhetően minden résztvevő új ismereteket szerezhet
Forrás: unideb.hu

Bágyi Kinga hangsúlyozta: a Debreceni Fogászati Napok szakmai előadásainak és a céges kiállítói térnek köszönhetően minden résztvevő frissítheti, bővítheti tudását. Emellett interaktív beszélgetésekre, illetve szakmapolitikai kérdések felvetésére is lehetőség nyílik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában