Tündérszépek

2024.03.11. 16:54

Így zajlott a 2024-es Tündérszépek első fotózása Debrecenben – videóval

Tündérszép lányok érkeztek a debreceni stúdióba, hogy kamera elé álljanak.

Kosztin Éva

Tanácsokat is kaptak a fotóstól a Tündérszépek versenyzői (Kiss Annamarie fotóriporter és Szabó Barbara versenyző)

Forrás: HAON

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az idei Tündérszépek versenyre, de az eddigi beérkezett jelentkezések alapján mi már megkezdtük a munkát a beválogatott szépségkirálynő-jelöltekkel. Az első fotózást március 8-án, pénteken tartottuk egy debreceni fotóstúdióban.

Elsőként a fotósunk érkezett, aki biztosította a helyszínt és beállította a fényeket, hogy a lányokról minden öltözetben a legelőnyösebb képek készülhessenek. A versenyzőktől azt kértük, három különféle szettet hozzanak magukkal: egy hétköznapi viseletet, egy elegánsabbat, és egy fürdőruhát.

 Gyakori kérdés volt, hogy melyik öltözettel kezdjünk, mi a hatékonyság érdekében azt javasoltuk, hogy azzal, amit legfelülre pakoltak és a legkönnyebb kivenni, hiszen végső soron nem volt jelentősége a sorrendnek.

Debrecen Kiss Annamarie Szabó Rebeka haon
Egy közös pillantás a felvételekre a Tündérszépek fotózásán (Kiss Annamarie fotóriporter és Szabó Rebeka versenyző)
Forrás: HAON

Tündérszépek fotózás: mint a filmeken

A fotózás folyamata pont úgy történt, mint a filmekben, csak nálunk nem dübörgött hozzá hangos popzene. Ami azért is előnyös volt, mert így hallották egymást, akik a kamera két oldalán álltak, folyamatos volt a kommunikáció a felek között.

A fotósunk végig segítette a lányokat, és sokkal konkrétabb volt annál, hogy pusztán arra kérje őket, hogy flörtöljenek a kamerával. Tanácsokat adott a szépségkirálynő-jelölteknek, hogy hova tegyék a kezüket, merre fordítsák a lábukat, vagy éppen merre dobják a hajukat. Az elkészült képekre rendszeresen ránéztek, hogy elégedettek-e a látottakkal, kell-e változtatni valamin, próbáljanak-e még ki egy másik beállítást.

A pózolás mellett egy feladata volt még a lányoknak, kitölteni egy kedvenceikre vonatkozó adatlapot, hogy később majd bemutathassuk őket az olvasóknak. Azt tapasztaltuk, hogy míg a kedvenc ételét és italát mindenki szinte azonnal meg tudta nevezni, a kedvenc zene már nem ment ilyen könnyedén, a zenei alkalmazások lejátszási listáját gyakran elő kellett hívni puskázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában