Indul a Tündérszépek fotózása!

2024.03.06. 20:06

Hogyan veszítsünk el egy szépségversenyt tíz nap alatt?

Bár már lázasan készülünk az első, pénteki fotózásra az eddig beválogatott szépségkirálynő-jelöltekkel, még április 21-ig tart a jelentkezés a Tündérszépek 2024 választásra.

Kosztin Éva

Ha jelentkezel, még akár te is győztes lehetsz

Forrás: MW-archív

Az elmúlt hetekben az ideális megjelenésre helyeztük a hangsúlyt, közöltük egy kozmetikus javaslatait a bőrápolással kapcsolatban, egy fotós tippjeit, hogy jól nézzünk ki a fényképeken, ezúttal viszont azoknak szeretnénk gyakorlati tanácsot adni, akik nem tudják, hogyan veszítsenek el egy szépségversenyt a lehető legrövidebb idő alatt.

Így biztosan nem nyersz

Szépségversenyt úgy lehet a legkönnyebb elveszíteni, ha el sem indulunk, ebben az esetben még tíz napot sem kell várnunk. És hát minek is fáradnánk akár nyolc (de az is lehet, hogy kilenc!) percet azzal, hogy megadjuk az alapadatainkat és feltöltünk három darab fényképet a Tündérszépek jelentkezési lapjára? Hiszen annyi más, az egész életünket meghatározó, égetően sürgős és fontos teendőbe kezdhetünk az így megspórolt idővel, például kivihetjük a szemetet vagy megnézhetünk néhány TikTok videót!

Amellett, hogy rengeteg időt megtakarítunk azzal, hogy meg sem próbáljuk a nevezést, számtalan kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat. Ha nem jelentkezünk a Tündérszépek 2024-re, tuti nem is válogatnak be minket. Így megmenekülhetünk attól, hogy a szerkesztőségből hívogassanak időpontot foglalni, hogy egy díjnyertes fotós három különféle öltözetben készítsen rólunk olyan képeket, amiket legszívesebben nemcsak az összes közösségi médiás felületre, hanem mindenki kandallópárkányára is kitennénk.

Szabó Orsi kockáztatott, sorra zsebeli be a győzelmeket
Szabó Orsi kockáztatott, sorra zsebeli be a győzelmeket
Forrás: Napló-archív

Pedig Szabó Orsit is követhetnéd

Ha nem jelentkezünk, még véletlenül sem jutunk be a tavaszi regionális fordulóból az őszi döntőbe, ahol az egész ország felfigyelhet ránk. Ezzel szerencsésen elkerülhetjük, hogy egy csapásra ismert médiaszemélyiség váljon belőlünk, esetleg kapjunk egy modellszerződést, vagy minket válasszon kedvencének a közönség. 2021-ben Hajdú-Bihar vármegyei lány fejére került a korona, a debreceni Szabó Orsit választották a legszebbnek. A verseny után azt nyilatkozta lapunknak, hogy a Tündérszépek visszaadta a saját magába vetett hitét, hogy ha valamit szeretne, azt el tudja érni. Az eredményei is azt igazolják, azóta valóban megállíthatatlan, tavaly a Miss World Hungary 2023 első udvarhölgye lett.

Aki tehát szeretne elveszíteni egy szépségversenyt, el se induljon, és még véletlenül se keresse fel a tuderszepek.hu oldalt, mert a végén még történik vele rengeteg izgalmas, életre szóló élmény, vagy urambocsá’ királynővé koronázzák!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában