Ünnepség

2023.11.25. 11:17

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat nyertek el a debreceni agrárkar hallgatói

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar kilenc hallgatója nyerte el idén az ösztöndíjat, a 2023/24-es tanévre szóló okleveleket Stündl László dékán adta át.

Haon.hu

Forrás: unideb.hu

– Büszkék vagyunk a teljesítményükre és önök is büszkék lehetnek, de ne elégedjenek meg! Törekedjenek arra, hogy még jobbak legyenek, mert ez a fajta elégedetlenség viszi előre a tudományt, a kutatást és így az agráriumot is. Legyen ez vezérlő elv és adják ezt át hallgatótársaiknak is! A tehetségük szorgalommal, kitartással párosulva sikerre visz, mi pedig minden területen támogatjuk önöket – mondta az ösztöndíjak átadása alkalmából rendezett ünnepségen Stündl László, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar dékánja.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra azok a nappali tagozaton alap-, mester- vagy osztatlan képzésben tanuló hallgatók pályázhatnak, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévet teljesítettek és minimum 55 kreditet szereztek a két utolsó aktív félévben azon a szakon, amelynek eredményei alapján a pályázatukat benyújtották olvasható az unideb.hu-n.

A kiemelkedő tanulmányi eredményű és szakmai téren kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatóknak az egyetem javaslata alapján Csák János kulturális és innovációs miniszter ítéli oda az ösztöndíjat.

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat nyert hallgatói: 

  • Botkó Zsombor - Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki MSc 
  • Elek Kitti - Kertészmérnöki BSc 
  • Eged Bence József - Agrármérnöki osztatlan MSc 
  • Kriston-Kőműves Nóra - Természetvédelmi mérnöki BSc 
  • Mares Imre - Élelmiszermérnöki BSc 
  • Móricz Tímea Julianna - Agrármérnöki osztatlan MSc 
  • Tar István Dávid - Mezőgazdasági mérnöki BSc
  • Vatler Brigitta - Kertészmérnöki BSc
  • Spisák Mária - Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki MSc

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában