Közlekedés

2023.09.13. 16:59

Inkább kerüljék el ezt a csomópontot a debreceni sofőrök – kéri a polgármesteri hivatal

Folytatódik a nagyfelületű útfelújítás, újabb forgalmirend-változás lesz a Szabó Lőrinc utcán.

Haon.hu

A Szabó Lőrinc utcai körforgalom felújítása a napokban indult el

Forrás: Napló-archív

Elkészült az aszfaltkötőréteg és a szegélycsere a Szabó Lőrinc utcai körforgalom Babits Mihály utca felőli oldalában, így szeptember 14-én (csütörtökön) a reggeli csúcsidőszakot követően a kivitelezési munkák a körforgalom másik oldalában folytatódnak, a meglévő díszburkolatok bontásával, szegélycserével és lokális szerkezetcserével – tudatta közleményben a debreceni polgármesteri hivatal.

A kivitelezési munkálatok idején továbbra is ideiglenesen kihelyezett jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani. A körforgalom egészében ezen munkálatok befejezését követően teríti a kivitelező az új aszfalt-kopóréteget.

A munkavégzés idején a Babits Mihály utca továbbra is zsákutca lesz, a körforgalmon keresztül nem lehet azt megközelíteni.

Megkezdődött a járdaszakaszok felújítása is a Tessedik Sámuel utca nevű autóbusz-megállóhely biztonságos gyalogos megközelítésének biztosítása érdekében. A munkák miatt a megállót szeptember 14 től (csütörtök) szeptember 29-ig (péntek) lezárják.

A kivitelezés ideje alatt kérik az útszakaszon áthaladókat, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek.

A sofőröket arra kérik, amennyiben tehetik, kerüljék el ezt a csomópontot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában