Beruházás

2023.09.13. 09:41

Idegösszeomlás helyett: kerülje el a Segner teret – fotókkal

Hétfőn kezdetét vette a debreceni Segner tér, Kishegyesi út és Hatvan utca közötti szakaszának aszfaltozása. Ha teheti, kerüljön!

Haon.hu

Fotó: Molnár Péter

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Debrecen 2030 program keretében nemrég elindított aszfaltmegújítási sorozat hétfőn reggel a debreceni Segner tér, Kishegyesi út és Hatvan utca közötti részén is elkezdődött.

A felújítási munkálatok miatt az adott útszakaszon könnyen dugók alakulhatnak ki, ottjártunkkor is jól látszott, nagyobb türelemre és több időre van szüksége az autósoknak ahhoz, hogy átjussanak a forgalmas csomóponton.

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani, ezért  az önkormányzat kéri a mégis arra járókat, hogy ne rutinból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzések alapján közlekedjenek. A város vezetése továbbá arra kéri a gépjárművezetőket, hogy amennyiben tehetik, szeptember 11-től a munkálatok befejezéséig kerüljék el a Segner teret.

Papp Csaba képviselő korábban arra kérte a közlekedő autósokat, hogy a Segner tér helyett lehetőleg a Kiskörutat válasszák.

Az érintett terület útfejlesztése előreláthatóan október végéig tartanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában