Tájékoztatás

2023.09.06. 17:43

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Kishegyesi úton

A Debreceni Városháza közleményt adott ki a várható útlezárásokkal kapcsolatban.

Haon.hu

A napokban kezdődött a felújítás a Derék utcán

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, teljesen megújul a Kishegyesi út és a Derék utca csomópontja Debrecenben. A Debreceni Városháza tájékoztatása szerint a következő ütemben nagyfelületű aszfaltozás történik. Mint írták, emiatt 

  • szeptember 7-én – csütörtökön – a Kishegyesi útnak az autópálya felé vezető oldalán a külső forgalmi sáv aszfaltozása miatt várhatóan 9 óra és 16.30 között a Gyepűsor utcára behajtani tilos! A debreceni polgármesteri hivatal kéri az erre közlekedőket, hogy a Gyepűsor utcát ebben az időszakban a Bartók Béla utca irányából közelítsék meg!
  • szeptember 7-én – csütörtökön – várhatóan 11 órától szeptember 8-án – pénteken – 6.30-ig a külső forgalmi sáv aszfaltozási munkálatai miatt a Kishegyesi útról a Derék utcára nem lehet jobbra kanyarodni. A debreceni polgármesteri hivatal kéri a közlekedőket, hogy a kivitelezés időtartama alatt lehetőség szerint kerüljék el ezt az útszakaszt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában