Útépítés

2023.09.08. 13:21

Forgalomkorlátozás lesz a debreceni Segner térnél – mutatjuk, mikortól!

Az önkormányzat kéri, az útépítési munkálatok befejezéséig kerüljék el a Segner teret.

Haon.hu

A Segner tér, Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti részének felújítási munkálatai előreláthatólag október végére fejeződnek be

Forrás: Google Maps

Az utóbbi napokban Debrecenben számos helyen kezdődtek útjavítási, útépítési munkálatok, továbbá több helyen indulnak majd még munkálatok.

A város önkormányzata közlésében tudatta, szeptember 11-én, hétfőn a reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően megkezdődik a Segner tér útfelújítása a Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti szakaszon.

Az útfelújítási munkálatok a belváros (Hatvan utca) felőli oldalban, az ottani gyorsító és külső egyenes sáv lezárásával kezdődnek. A kivitelezés során a Segner tér Tócóskert felé eső oldalán lévő buszmegálló („Nyugati utca” elnevezésű megállóhely) teljes átépítése is megvalósul. Ezen időszak alatt ideiglenesen kijelölt helyeken állnak meg az autóbuszok.

Forrás: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Segner tér, Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti részének felújítási munkálatai – az időjárási viszonyok függvényében – előreláthatólag október végére fejeződnek be, de a kivitelező mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elkészüljön a munkákkal, és visszaadja a forgalomnak az érintett szakaszt.

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani, ezért  az önkormányzat kéri a mégis arra járókat, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

Továbbá a város vezetése arra kéri a gépjárművezetőket, hogy amennyiben tehetik, szeptember 11-től a munkálatok befejezéséig kerüljék el a Segner teret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában