Figyeljen, ha arra jár!

2023.09.13. 17:13

Így változik csütörtöktől a Segner téri közlekedés

Egy buszmegállót is lezárnak.

Haon.hu

Forgalom a debreceni Segner téren szeptember 12-én

Forrás: Napló-archív

A debreceni Segner téren megkezdődött útjavítási munkálatok kapcsán több forgalmirend-változás is életbe lép a munkaterületen a következő napokban, figyelmeztet közleményében a polgármesteri hivatal.

Csütörtökön 8.30-tól a reggeli csúcsot követően elkezdődik a tér Tócóskert felőli oldalán található Segner tér nevű buszmegálló burkolatának teljes szerkezetcseréje. A Segner tér felújításának ideje alatt a megállóhelyet lezárják, a megálló melletti egyenes forgalmi sáv a csúcsidőkön kívül időszakosan szintén zárva lesz.

A kivitelezés ideje alatt a DKV és a Volánbusz járatai nem tudják használni ezt a buszmegállót. A DKV buszai a Segner téri irányítóhelynél lévő belső megállóhelyen állnak meg, a Volánbusz járatai kihagyják ezt a megállóhelyet.

Pénteken 9 és 15 óra között a belvárosi oldalban a jelenleg is lezárt gyorsító- és külső egyenes sávokban alsó aszfaltréteg terítését végzik. Emiatt a Hatvan utcáról a kis ívű jobbra kanyarodás tilos lesz.

Az arra járókat kérik, ha tehetik, a kivitelezés ideje alatt a Nagy Imre utca igénybevételével kerüljék el ezt az útszakaszt.

Ezeken kívül csütörtökön és pénteken)a reggeli csúcs után a Kishegyesi útról a Pesti utcára balra kanyarodó külső sávot időszakosan szintén lezárják. A belső balra kanyarodó sávból a kanyarodás folyamatosan biztosított lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában