Irány a magyar Riviéra!

2024.05.12. 16:27

Hamarosan Debrecenből is indulnak közvetlen járatok a Balatonra

Akár kerékpárt is vihetünk a nyaralásra.

Haon.hu

Júniustól indulnak a közvetlen járatok a Balatonra

Forrás: illusztráció / MW-archív

A vakáció előtt egy hónappal, május 13-ától indítja a MÁV az előszezoni menetrendet, mely alapján június 21-éig, a szezonig sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz. A MÁV Zrt. honlapján közzétett részletek alapján a fővárosból és Dunántúlról lesznek elsőként a több vonatkocsiból álló járatok, azonban hamarosan a hajdú-bihariak számára is megkönnyítik a balatoni kirándulásokat, nyaralásokat.

A vasúttársaság kiemelte, június 22-től, a főszezoni menetrend élesítésétől kezdődően további vonatokat állítanak szolgálatába, hogy. Ekkortól a keleti országrészt, így Debrecen mellett Miskolc, Békéscsaba, Szeged és Szolnok térségét is közvetlen járatokkal kapcsolják össze a legnagyobb tavunkkal.

Mint írják, az előző évek tapasztalatai alapján a járatokon bővítik a kerékpárszállítási kapacitást is, a nagy befogadóképességű kocsik egyenként harminc biciklit is képesek elszállítani, melyek külön kerékpárjegy váltásával vehetőek igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában