Pedagógusnap

2023.06.03. 10:42

Kiváló munkatársait díjazta a Berettyóújfalui Tankerületi Központ

Pedagógusnap alkalmából minden évben megjutalmazza kiváló teljesítményt nyújtó munkatársait a Berettyóújfalui Tankerületi Központ. Ebben a tanévben június 1-jén az ünnepi műsorral egybekötött díjátadónak a Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola adott helyet.

A kitüntetettek a zsákai ünnepségen

Forrás: A zsákai iskola archívuma

Elsőként Majosi Pálma tankerületi igazgató méltatta a pedagógusok munkáját, megbecsülését és tiszteletét kifejezve a közösség valamennyi tagjának a tanév során nyújtott munkájukért. Megköszönve a helytállást és azt, hogy újból megmutatták, mindig lehet rájuk számítani, kiemelve a különböző területeken elért sikereket, az eredmények eléréséhez vezető együttes munkát, egymás segítését, az örök értékű tudás továbbadását.

A köszöntő után a zsákai iskola tanulóinak és pedagógusainak ünnepi műsora következett, majd a díjak átadására került sor. A kitüntetéseket a Berettyóújfalui Tankerületi Központ 2018-ban alapította három kategóriában. Az idei „Év Pedagógusa” díjakat Majosi Pálma tankerületi igazgató és Nagy László szakmai vezető adta át. 

Czár Krisztiánnak, az Irinyi Károly Általános Iskola pedagógusának „Kiemelkedő tehetséggondozó tevékenység, országos, szakmailag elismert versenyfelkészítésért és eredményért” kategóriában. Czuczi Mihályné Bálint Mariannának, a Derecskei Bocskai István Általános Iskola pedagógusának a „Hátránykompenzáció terén végzett kimagasló pedagógiai munkáért” kategóriában. Kiss Dórának, a Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusának „Közéleti szerepvállalásért, pályázati tevékenységért, az iskola helyi és országos elismertségéért végzett tevékenységéért” kategóriában. 

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ az adott tanévben nyugdíjba vonuló igazgató számára emlékplakettet adományoz, mellyel megköszöni pályafutása alatt elért példaértékű eredményeit, pedagógiai munkásságát. Egy pedagógus életpálya befejezésének, az évek hosszú sora alatt elért eredményességének méltó elismerése, köszönetnyilvánítása a Tankerületi Emlékplakett, melyet ezúttal két igazgatónő kapott meg: Kissné Burzuk Mária, a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola igazgatója és Pásztor Károlyné, a Berekböszörményi Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója. 

A tankerületi pedagógus napi ünnepségen adták át a „Miniszteri elismerő oklevelet” melyet Griger Judit, a Zichy Géza Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa vehetett át munkája elismeréseként. A díjak átadását követően folytatódott a Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola diákjainak verssel, prózával, zenével, tánccal fűszerezett műsora.

B. Kiss Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában