Fejlesztés

2023.03.07. 17:03

Több intézményét is korszerűsíti a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ

Forrás: illusztráció / MW-archív

Az állami fenntartású köznevelési intézmények elektromos rendszerének megújítása című projekt keretében több intézményében is korszerűsíti elektromos hálózatot a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ – derült ki a Közbeszerzési Értesítő március 7-i számából.

A felhívás szerint a Balmazújvárosi Általános Iskolát, a Görbeházi Széchenyi István Általános Iskolát, a Polgári Vásárhelyi Pál Általános Iskolát; továbbá Hajdúböszörményi Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Árpád utca 22.  és Eötvös u. 10. számok alatti épületeit, valamint a Bocskai István Gimnáziumot és a Dr. Molnár István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium épületét érintik majd a munkálatok. A felújításra 4-4 hónap áll majd rendelkezésre, az ajánlatokat március 27. 14 óráig nyújthatják be a vállalkozók.

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában