Játék

2022.07.08. 10:10

Hamarosan bemutatjuk megyénk színötös tanulóit

Lezárult a jelentkezési időszak a Hajdú-bihari Napló és a haon.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, amelyben Hajdú-Bihar megye azon tanulóit kerestük, akik az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal zárták.

Forrás: MW-archív

A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni. Idén is rengeteg levél érkezett: több mint száz fotót és bizonyítványt küldtek be az olvasóink.  

Megyénk számos pontjáról, többek között Debrecen, Balmazújváros, Derecske, Egyek, Létavértes, valamint Nyíracsád, Nyírábrány, Hajdúböszörmény és Hajdúnánás településekről pályáztak a t​anulók és szüleik felhívásunkra. Örömmel tapasztaltuk, hogy sok családban nem csak egy, de két gyermek is kitűnő eredménnyel büszkélkedhet az idei tanév végén.  

A játékra azok a szülők tudták nevezni gyermekeiket, akik a haon.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltötték, és a gyermekről, illetve a gyermek színötös bizonyítványáról készített fényképet a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltötték a portálra. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva, szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra.  

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!  

Hajdú-Bihar megye kitűnő tanulóit július 11. után megtekinthetik a Hajdú-bihari Naplóban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában