A remény ad újult erőt

2022.04.13. 11:40

Több ezren adakoztak már az ebesi Bíborka gyógyulásáért

Forrás: a család archívuma

– Ma egy éve ültettük el együtt Bíborka magnóliafáját, éppen virágvasárnap volt! Az életet, a reménységet jelképezi számunkra. Hamarosan bontja az első, bíborszínű virágait. Reméljük, nagyon sokáig fogunk még együtt gyönyörködni benne. Köszönjük a támogatásotokat, köszönjük, hogy itt vagytok velünk. A segítségetekkel Bíborka egyre közelebb kerül a gyógymódhoz. Adja Isten, hogy idejében célba érhessünk! – osztotta meg gondolatait a Szendrei család az Együtt Bíborkáért Facebook-csoportban. 

A család egy éve ültette el Bíborka magnóliafáját | Forrás: Szendrei Bence-archív


Bíborka édesapja, Szendrei Bence a Napló érdeklődésére elmondta, számukra a magnóliafa a reményt jelképezi, és ez a bizakodás nekik már nem távlati, ugyanis elindultak egy olyan úton, amely a GM1-gangliozidózisban szenvedő kislány gyógyulását jelentheti. – Az összegyűlt 70 millió forint nagyon fontos volt számunkra, hiszen így tudtuk elkezdeni a szervezéseket, megbeszéléseket az orvosokkal. Amennyiben sikerrel járunk, márpedig igazán bizakodóak vagyunk, akkor újra kitűzünk egy célt – fogalmazott az édesapa. Megjegyezte, jelenleg is futnak be adományok, s ezért hálás az egész család.

Több ezren adakoztak ez idáig; volt két személy, akik mindketten 1 millió forinttal járultak hozzá Bíborka gyógyulásához. Mindemellett egy cég csaknem három és fél millió forintot ajánlott fel

– fűzte hozzá Szendrei Bence.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában