Helyi közélet

2016.02.25. 15:12

Debreceni mekis étteremvezető a világ legjobbjai között

Debrecen – Bódi Panni, az első debreceni autós McDonald’s étterem vezetője nyerte el idén a nemzetközi lánc által világszerte a legjobb étteremvezetőknek adományozott Ray Kroc Díjat. A McDonald’s alapítójáról elnevezett elismerést negyedik alkalommal osztották ki az európai régióban.

Debrecen – Bódi Panni, az első debreceni autós McDonald’s étterem vezetője nyerte el idén a nemzetközi lánc által világszerte a legjobb étteremvezetőknek adományozott Ray Kroc Díjat. A McDonald’s alapítójáról elnevezett elismerést negyedik alkalommal osztották ki az európai régióban.

A McDonald’s minden évben a legkiemelkedőbb üzleti teljesítmények és vezetői készségek alapján 119 ország étteremvezetőinek legjobb 1%-át jutalmazza a Ray Kroc díjjal. A pályázatokat az egyes országok vezetősége küldi be a regionális központba, ahol az így kialakult nemzetközi mezőnyből szakmai zsűri választja ki a legjobbakat. A győztesek - idén 340-en - több mint 36 000 étterem vezetői közül kerültek ki. Ebbe a legkiválóbbakat tömörítő illusztris csapatba került be Bódi Panni, a debreceni autós McDonald’s étteremvezetője.

Panni 1991-ben csatlakozott az étteremlánchoz, ahol a legendás első hazai egység, a Régiposta utcai étterem csapatával vett részt a legfontosabb képzéseken. A tréninget követően a debreceni éttermekben a raktározási folyamatokat felügyelte és később oktatta is az új kollégáknak. 1996-ban az első debreceni autós étterem nyitása felett bábáskodott és a mai napig töretlen lelkesedéssel és odaadással vezeti az egységet. Az elmúlt években csapatával folyamatosan kiváló eredményeket ért el az üzemeltetés, az emberi erőforrás rendszerek, és az üzletépítés területein egyaránt. A debreceni McDonald’s egységeket Cserháti Gabriella Franchise Partner üzemelteti, aki a hazai franchise partnerek közül elsőként nyerte el a legrangosabb nemzetközi franchise elismerést, a Golden Arch Award-ot. „Pannival a kezdetektől, az első debreceni étterem nyitásától együtt dolgozunk. A munkához való hozzáállása mindig példaértékű, bármilyen pozíciót is töltött be” - emelte ki Gabriella. „Tenni akarása, pozitív személyisége és problémamegoldó képessége nagy hatással volt rám és a többi vezetőre, munkatársra is. Az ő irányításával rengeteg versenyt nyert az étterem és kiválóak a vendég visszajelzések is. Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy 2014-ben és 2015-ben a debreceni autós étterem a hazai McDonald’s hálózat „Kiemelkedő étterme” lett, emellett 2015-ben az országos Vendégelégedettségi versenyen úgy értünk el 5. helyezést, hogy a forgalomnövekedési versenyen is sikerült igen jó eredménnyel, hetedikként végezni.”

Panni nagyon örül a díjnak, de - mint mondja - a kollégák és a vendégek elismerésénél és mosolyánál nem lehet megtisztelőbb igazolást kapni. „A sikeres étterem alapja szerintem a jó hangulat és a vidám közösség” – hangsúlyozza. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy össze tudom egyeztetni a magánéletet a munkával. Nálam ezek tulajdonképpen összefüggnek és egyáltalán nem állnak távol egymástól. A debreceni közösség maga egy nagy család. Szeretetben, békében, vidáman tesszük a dolgunkat. Büszke vagyok rá, hogy ezt a hangulatot sikerült kialakítanunk. És, ha már a mekizés a 2015. év ifjúsági szava lett, fontos megemlítenem, hogy mekizni nem csak a vendégeknek jó, hanem nekünk is.”

Panni szerint a brand és a komoly múlt, illetve tapasztalat óriási biztonságot ad a munkatársaknak. Az elmúlt évek sikerei épp ezért nem véletlenül alakultak, hiszen aki felveszi a ritmust, aki megtalálja a helyét, az nem dolgozni jár az étterembe, hanem inkább haza. Az immár 20 éves törzsgárda tag Bódi Panni szerint a cél az, hogy 2016-ban is a megszokott magas minőség mellett tovább javítsák az eredményeket úgy, hogy minden egyes napon, minden egyes vendégnek élményt tudjanak nyújtani.

Panni az elismerést az áprilisban Orlandoban megrendezett nemzetközi Ray Kroc Díjátadó gálán a nemzetközi vezetőségtől veheti majd át.

- Ádám Viktor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában