Helyi közélet

2014.11.02. 08:47

Sosem látott sztárözön

Debrecen - Charlie hírét vitte az Abrakazabrának, megnyitva az utat a többiek számára.

Debrecen - Charlie hírét vitte az Abrakazabrának, megnyitva az utat a többiek számára.

Az év legizgalmasabb koncertje és zenei élménye november 13-án, csütörtökön a Főnix Csarnokban várja a közönséget: a 15 éves Abrakazabra zenekar az ország legismertebb énekeseivel több mint háromórás koncerttel ünnepli születésnapját.

Somló Tamás, Radics Gigi, Keresztes Ildikó, Roy és Balázs Fecó egyaránt énekel az év legnagyobb debreceni koncertjén, ahol a profi zenészekből álló Abrakazabra tizenöt vendégművésszel eleveníti fel az elmúlt másfél évtizedet.

A zenekar első „leigazolt” sztárja Horváth Charlie volt, aki miután több mint tíz évvel ezelőtt megtudta, hogy másfél órás Charlie-repertoárt játszik a zenekar, örömmel mondott igent a közös munkára. „Az első buli után megöleltem a zenekart, mindenkinek gratuláltam, hiszen közös próba nélkül léptünk a színpadra, és hihetetlen koncertet adtunk a közönségnek. Azóta is talán csak egyszer próbáltunk, a műsorok előtt mindig megbeszéljük az Abrakazabra tagjaival, hogy éppen mi az újdonság, mit veszünk bele a koncertbe – ez a profizmus” – emlékezett vissza a kezdetekre Charlie, aki hírét vitte a bandának, megnyitva az utat többek között Demjén Ferenc és Somló Tamás számára is, akik szintén hosszú évek óta zenélnek az Abrakazabrával.

A Back II Blackből ismert Bebe másfél éve énekese a csapatnak, természetesen ő sem hiányozhat az előttünk álló buliról. „A rendezvény elején rögtön a kezembe veszem a stafétabotot, és saját dalaimat játsszuk majd. Jól érzem magam az Abrakazabrában, azt hiszem, ennél több indok nem is kell senkinek, hogy benne legyen egy zenekarban. A szólókarrierem építésében is aktívan részt vesznek zenésztársaim, két-három olyan dal is készül, amit közösen írtunk” – számolt be lapunknak Bebe „új zenei otthonához” fűződő viszonyáról. A november 13-i, csütörtöki megakoncert 19 órakor kezdődik a Főnix Csarnokban.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában