Helyi közélet

2014.02.11. 08:59

Jegyzet: Politika, nem szeretlek

<em>Persze, hogy aláírta Áder a Paksi Atomerőmű bővítéséról szóló törvényt! Aki valamelyest is tisztában van a hazai politikai viszonyokkal, nem is várt mást Áder Jánostól, az ősfideszestől, akit a jelenleg hatalmat gyakorlók megtaláltak köztársasági elnöknek Brüsszelben</em>. Kovács Zsolt jegyzete.

Persze, hogy aláírta Áder a Paksi Atomerőmű bővítéséról szóló törvényt! Aki valamelyest is tisztában van a hazai politikai viszonyokkal, nem is várt mást Áder Jánostól, az ősfideszestől, akit a jelenleg hatalmat gyakorlók megtaláltak köztársasági elnöknek Brüsszelben. Kovács Zsolt jegyzete. Na most, ha történetesen nem a vezető kormánypártból odatett állam­főnk van, akkor tuti, hogy nem írja alá. Sőt, végigjár minden fórumot, csakhogy nehogy már az éppen országlóknak legyen igaza. Mindeközben a Fidesz–KDNP tagsága, kiegészülve most a Jobbikkal és szimpatizánsaikkal, teszik a dolgukat, mint ahogy az LMP és az Összefogás választási konglomerátum is.

Az előbbiek éljenzik a döntést, és az aláírás indoklásában igazat adnak köztársasági elnökünknek. Míg az LMP, a szocialisták, az Együtt és a többi ellenzéki példákkal alátámasztva vitatják, hogy lett volna-e lehetősége nem szignózni a törvényt Ádernek. A hírek kommentjeiben is megy a háború a két tábor között. Persze, hogy megy! Hiszen ez is csak politika. Megtartani vagy megszerezni a hatalmat, erősködni, legyűrni a másikat. És közben mit mondanak a szakemberek? Az kit érdekel! Választás jön, emberek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában