Ügyeleti hírek

2024.04.16. 08:09

Ágak közé szorult egy macska hétfő délelőtt Debrecenben – a tűzoltók szabadították ki

Haon.hu

Számos helyszínen kellett intézkedniük a katasztrófavédelem munkatársainak hétfő délután. Debrecenben, Balmazújvároson és Hajdúböszörményben is szükség volt a beavatkozásukra – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írják, egy nyolc méter magas fa két ága közé szorult egy macska hétfőn délelőtt Debrecenben a Mikszáth Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével vették le az állatot a fáról.

Szintén Debrecenben, hosszában meghasadt egy tizenöt méteres fa tegnap délután a Budai Ézsaiás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrával és motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Leszakadt egy nagyméretű fa egyik ága tegnap reggel Balmazújvároson a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Száraz avar égett hétfőn este Hajdúböszörményben a Nagy-Bocskai szőlőben. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában