Sziréna

2023.12.14. 12:46

A rabló helyett a rendőrök nyerték meg a hajdúszováti bújócskát

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Facebook / Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy édesanyját Hajdúszováton megpróbálták kirabolni. A jelzést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, és adatot gyűjtöttek. Mint kiderült, a 67 éves helyi lakos épp a postára sétált december 12-én dél körül, amikor odalépett hozzá egy ismeretlen férfi. Útbaigazítást kért tőle, majd megragadta a szatyrát és a földre lökte. A sértett nem engedte el a táskát, a támadó pedig elmenekült a helyszínről. A nyugdíjas súlyos sérülést szenvedett - olvasható a rendőrség közleményében

A hajdúszoboszlói rendőrök még aznap azonosították a helyi férfit. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd másnap egy ágyneműtartóba elbújva találták meg a járőrök. Előállították, kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Rablás bűntett kísérlet és súlyos testi sértés bűntett miatt indult eljárás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában