Kék hírek

2023.12.07. 16:30

Látta valaki, mi történt ebben a szoboszlói kereszteződésben?

A rendőrség fedélzeti kamerás autósokat is keres.

Haon.hu

Itt történt a baleset

Forrás: Google Street View

A rendelkezésre álló adatok szerint december 6-án 17 óra körül egy Suzuki Swift közlekedett Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcában. A személyautó a Halasi Fekete Péter tér kereszteződéséhez érve a Major utca irányába kanyarodott, de nem adta meg az elsőbbséget egy kerékpárosnak, akit elütött. Az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott helyszínről – közölte a police.hu. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak nyomozást.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet vagy az esemény időpontjában menetrögzítő kamerával közlekedett a környéken jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/30-382-6499-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában