Közbeszerzés

2024.02.27. 12:44

Megújul a Kiss utca Konyáron

Haon.hu

A település belterületén elhelyezkedő Kiss utca útburkolat felújítására és csapadékvíz-elvezetésére indított közbeszerzést Konyár önkormányzata. A beruházás összesen 475 méter hosszú szakaszt érint. Mint a Közbeszerzési Értesítőben áll, az utcában kiépített 3 méter széles aszfalt burkolatú út található, jobb oldali járdával, valamint a bal oldalon vízelvezető árok kal. A jobb oldali burkolatszél helyenként letört. A csapadékvíz elvezetés nem mindenhol megoldott, illetve a meglévő rendszer földdel takart. 

A tervek szerint az aszfalt pályát felújítják, valamint mindkét oldalon 1 méter széles padka épül. A csapadékvíz-elvezető rendszer felújításának hossza összesen 392 méter. A meglévő vízelvezető árok tisztítását és profilozását kell megvalósítani. Az átereszeket tisztítani,  tervben szereplő átereszeket cserélni szükséges. A padkát a vízelvezető árokig le kell nyesni. Az ajánlatokat február 28-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában