Beruházás

2023.09.29. 15:23

Jövő év végén kezdődhetnek a próbagyártások az EcoPro debreceni üzemében

Már egyeztetett a hajdú-bihari szervezet a menedzsmenttel.

Haon.hu

A menedzsmentről egyeztettek Debrecenben

Forrás: VOSZ Hajdú-Bihar

Jól halad a dél-koreai EcoPro BM magyarországi leányvállalatának, az EcoPro Global Hungary Zrt.-nek építése Debrecenben, amely az utóbbi évek hetedik legnagyobb nemzetközi beruházása hazánkban – olvasható a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Hajdú-Bihar vármegyei szervezetének Facebook-oldalán.

Mint írják, Pálffy Ildikó bemutatkozó látogatást tett az EcoPro Global Hungary Zrt. menedzsmentjénél. A VOSZ hajdú-bihari szervezetének elnökségi tagja Park Seogeun-al, az EcoPro Global Hungary Zrt. Management support team managerével, illetve Sütő Anett HR vezetővel és Kuun Aladár vállalati jogásszal tárgyalt a Lion Office Center Irodaparkban található adminisztrációs központban.

A tárgyaláson elhangzott, hogy az EcoPro BM dél-koreai óriásvállalat első Koreán kívüli, az elektromos autó akkumulátorához szükséges katódgyártásra alkalmas üzemének építése jó ütemben halad a Déli Gazdasági Övezetben és várhatóan 2024 végére megkezdődnek Debrecenben a próbagyártások. Pálffy Ildikó meghívta a november 18-i Prima Gálára Park Seogeun urat, az EcoPro Global Hungary Zrt. projektvezetőjét, aki a meghívást örömmel elfogadta. 

A 430 négyzetméteren megvalósuló debreceni üzem építési munkálatai már elkezdődtek, erről az alábbi cikkben írtunk bővebben:

A beruházás bejelentéséről szóló tudósításunk pedig ebben a cikkben olvasható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában