Intézményfejlesztés

2023.07.24. 12:02

Hatból négy iskola újulhat a nyíradonyi járásban

Lezárult a közbeszerzési eljárás, de nem teljes a siker.

Haon.hu

Számos villanyszerelési munkát végeznek majd el

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Nyíradony. Nettó 133 millió 899 ezer forintért végzi egy hajdúböszörményi cég a Debreceni Tankerületi Központ négy, nyíradonyi járásban lévő iskolájának villamoshálózati felújítását – áll a Közbeszerzési Értesítőben.

Az állami fenntartású köznevelési intézmények elektromos rendszerének megújítása” című pályázat keretében Álmosd (Iskola köz 3.),  Bagamér (Rákóczi utca 2.), Nyírábrány (Iskola utca 8.),  Nyíradony (Iskola utca 1.), Nyírmártonfalva (Iskola tér 1.), és Újléta (Magyar utca 15.) intézményeit szeretnék modernizálni.

Az épületek erősáramú épületvillamossági hálózatának felújítása kiterjed a teljeskörű korszerűsítésre, amely magában foglalja (helyenként, szükség szerint) új villamos elosztószekrények telepítését, a meglévő légkábeles fogyasztásmérő szekrény szabványosítását, a leromlott állapotú lámpatestek cseréjét LED-es kivitelűre, a kábel nyomvonalak kialakítását, védőcsövek, kábelcsatornák és kábeltálcák elhelyezését, vezetékek és kábelek befűzését, valamint a korszerűtlen villamos szerelvények (kapcsolók, dugaljak) cseréjét.

Az álmosdi, bagaméri, nyíradonyi és újlétai iskolák esetében indulhat a munka. Azonban a nyírábrányi és a nyírmártonfalvi intézmények kapcsán a nyertesként kihirdetett nagyrédei (Heves vármegye) ajánlattevő a szerződéskötési feltételnek (ISO-tanúsítványok bemutatása) nem tudott eleget tenni, ezért ezen két rész tekintetében a szerződéskötésre nem került sor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában