Tortával várták az utasokat

2023.06.18. 14:42

Újabb üdülőparadicsomba indul charterjárat Debrecenből – fotókkal

A cívisváros légikikötőjéből vasárnaptól Krétába is repülhetünk, az első gépet hagyományosan két hatalmas vízsugárral indították útjára.

Forrás: Molnár Péter

Ezentúl hetente egyszer, vasárnaponként indít járatot az IBUSZ Utazási Iroda Debrecenből Kréta szigetére. Az első, Smartwings repülőgépet a vasárnap délelőtti felszállás előtt vízsugárral köszöntötte a repülőtér tűzoltószolgálata. Az utasokat Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezető igazgatója kollégáival tortával és ajándék sapkával köszöntötte.

Mint arról a Haon korábban beszámolt, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér járatai között többségében a tavalyi évvel megegyező célállomások érhetők el idén is, így a kínálatban szerepel London, Eindhoven, Tel-Aviv, Korfu, Lárnaka, München, Burgasz, illetve Antalya, mely június 18-tól kiegészült az új járat révén a görögországi Krétával.

A repülőgép statisztikái, valamint az előfoglalások adatai alapján egyre nagyobb az utazókedv, ami a nyári szezonban teljesedhet ki

– tudatta portálunkkal a szakember. A társaság bízik a krétai járat népszerűségében, egyrészt a sziget történelmi múltja és a felfedezésre váró látnivalók miatt, másrészt mert a pihenni vágyók számára is csodálatos úti cél.

Debrecen Kréta charter Haon
Forrás: Molnár Péter

A Debrecenből indulók vasárnaptól két görög szigetre, a nyugat-krétai Chania régióba és Korfura is eljuthatnak.

SZD

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában