Közbeszerzés

2023.04.17. 13:03

Termelői piac épülne Bakonszegen

Hat árusítóhelyet alakítanának ki

Forrás: Illusztráció: MW-Archív

Helyi termelői piac létrehozására indított közbeszerzési eljárást a bakonszegi önkormányzat. A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a piac a Hunyadi utca 24. – Piac utca 96/98. szám alatti ingatlanokon épülhet, 6 fedett elárusító helyet, egy raktárat, valamint egy férfi és egy női/akadálymentes mosdót alakítanak ki. 

A létesítmény kerékpártárolóval, használati térelemekkel, biztonsági kamerarendszerrel, kültéri fertőtlenítő pontokkal lesz ellátva. A biztonság érdekében kerítést és egy 9 kamerából álló kamerarendszert telepítenek, továbbá padot, hulladékgyűjtőt helyeznek el.

Mint írják, a mosdóhelyiségeket és azok előtetejét műszaki, vagyonvédelmi és gazdaságossági célszerűségből, a közművek közelsége miatt közvetlenül a meglévő polgármesteri hivatal mellé teszik, ezek a tervezett létesítmények szerkezetileg függetlenek, a beruházás a polgármesteri hivatal épületét szerkezetileg és funkcionálisan nem érinti, nem változtatja meg. A munkára 12 hónap áll majd a kivitelező rendelkezésére.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában