elismerés a közfoglalkoztatásért

2020.11.05. 14:56

Szakmai díjat kapott Hajdúhadház önkormányzata

A Belügyminisztérium elismerésben részesítette Hajdúhadház Város Önkormányzatát a közfoglalkoztatási programok megvalósítása során végzett kiemelkedő szakmai munkájáért – közölte a kormanyhivatal.hu.

Fotó: kormanyhivatal.hu

A Belügyminisztérium idén is díjazta a közfoglalkoztatási programok megvalósításában kiemelkedő szakmai munkát végző településeket, Hajdú-Bihar megyében Hajdúhadháznak járt ki az elismerés – írják.

A tanúsító oklevél mellett 10 millió forint összegű támogatásban is részesülnek a díjazott közfoglalkoztatók, akik ezt a közfoglalkoztatási támogatásokból kialakított, meglévő kapacitások továbbfejlesztésére, a végzett tevékenységekhez kapcsolódó eszközök, alapanyagok beszerzésére, a termelő kapacitások működtetését elősegítő szolgáltatásokra – piackutatásra, termékpálya kiépítésére, marketingre – fordíthatják.

A díjat a Belügyminisztérium képviseletében Nagy Andrástól vette át Csáfordi Dénes, Hajdúhadház polgármestere – olvasható az oldalon.

Fotó: kormanyhivatal.hu

Az eseményen jelen volt dr. Kiss Katalin jegyző, Asztalos Péter alpolgármester, Tapolczai Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának vezetője, Babály Tibor közfoglalkoztatási osztályvezető és Antal Sándor, a Hajdúhadházi Járási Hivatal foglalkoztatási osztályvezetője.

Pintér Sándor belügyminiszter Csáfordi Dénesnek címzett levelében hangsúlyozta, hogy az elismerés értékét emeli az a tény, hogy a Covid-19 járvány időszakában végzett kiemelkedő szakmai munkáért kapta az elismerést Hajdúhadház Város Önkormányzata. A közfoglalkoztatás megvalósítása a pandémia idején még nagyobb figyelmet, körültekintést igényel, jelentősége pedig tovább fokozódik, hiszen a nehéz helyzetbe került embertársaink megélhetését biztosítja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában