National Instruments

2020.06.17. 15:40

Új korszak az NI életében: Megújult arculat és márkaidentitás – Engineer Ambitiously™

A National Instruments (NASDAQ: NATI) – melyre a mai bejelentést követően röviden csak NI-ként hivatkozik a jövőben a cég – felfedte megújult márkaidentitását: Új logó, arculati elemek és továbbfejlesztett digitális élmények, valamint a megújult márka globális kampánya révén, a vállalat elismerését és nagyrabecsülését fejezi ki azon mérnökök és vállalatok munkájáért, akik nap mint nap az NI új célja (“Engineer Ambitiously™”) szellemében alkotnak.

Fotó: Porcio Norbert

A megújult arculat és identitás bemutatásakor Hosszu Róbert a debreceni leányvállalat ügyvezetője elmondta:

“Az NI globálisan több, mint négy évtizede bevezette az automatizált tesztelési és mérési rendszerek szabványait. Büszkék vagyunk arra, hogy tehetséges mérnökökkel és vállalatokkal dolgozhatunk együtt, akik a mi rendszereinket használva találnak megoldást a világ legsürgetőbb technológiai kihívásaira, és ezáltal együtt fejleszthetjük a vállalkozásaikat is. A megújult arculattal csak még inkább megerősítjük az iránti elkötelezettségünket, hogy összekössük a bátor és kreatív embereket, ötleteket és technológiákat, melyek a világunkat előre viszik. Mindez azt jelenti, hogy összehozzuk a megfelelő embereket, hogy olyan megoldásokat hozzunk létre, melyek valódi változást eredményeznek. Azt is jelenti, hogy ötvözzük a friss perspektívákat az új technológiákkal, hogy akár a legmerészebb elképzeléseket is valóra válthassuk. Folyamatosan azért dolgozunk, hogy megteremtsük ezeket a kapcsolatokat, mert ebben rejlik a lehetőség, hogy rendkívüli dolgokat vihessünk véghez ma, holnap és a következő 100 évben is. Mindig a jobbra törekszünk, mert tudjuk, hogy minden, amit ma megtanulunk, segít bennünket a jövőbe vezető úton. Debrecenben pedig közel két évtizede alkotunk ennek szellemében és büszkék vagyunk arra, hogy az NI a város high-tech iparának egyik meghatározó szereplőjévé vált magyarországi fennállása során.”

Az ügyvezető bejelentette, hogy a vállalat a fenntartható fejlődés és a hosszú távú gondolkodás szellemében „Debrecen Megyei Jogú Város faültetési programjához kapcsolódóan 100 db facsemetét ajándékoz a város részére. Az új identitásunkat szimbolizálva – hangsúlyozta Hosszu Róbert – egy fát pedig itt a debreceni telephelyünkön, a Kiss család tagjainak segítségével ültetünk el. Kiss András (Senior Mechanical Group Manager) már 2002 óta az NI munkavállalója, gyermekei Kiss Viktória (Staff Engineering Change Analyst) és Kiss Dániel (Staff Systems Analyst) pedig az egyetem után helyezkedtek el a vállalatnál és lettek családként az NI nagy „családjának” tagjai.

Hosszu Róbert hozzátette a cég azért vált Debrecen részévé, mert fontosnak tartotta és tartja ezentúl is a helyi közösség célzott és hatékony fejlesztését, támogatását. Kiemelte, hogy ezt az elhivatottságot tükrözi, hogy az NI április 3-án globálisan bejelentette, hogy 2,5 millió dollárt haladéktalanul felhasználnak a National Instruments Alapból (National Instruments Fund), amely az NI és az Austini Közösségi Alapítvány (Austin Community Foundation – ACF) által 2019-ben létrehozott adományozói alap. Az NI ajánlása alapján az ACF az alapból a globális és helyi COVID-19 segélyezési erőfeszítéseket is segíti majd. A 7 millió dolláros adományozói alap fennmaradó részét várhatóan az STEM (a tudomány, a technológia, a mérnöki ismeretek és a matematika) fejlesztési programjaiba fektetik majd be. A projekt globális és helyi részleteinek kidolgozása egyaránt megkezdődött – mondta az ügyvezető.

Az NI debreceni leányvállalatáról:

Az eredeti terveket messze túlszárnyalva, a 2001-ben itt létrehozott első tengerentúli gyártóegység jelentős bővítése és fejlesztése mellett itt működnek olyan globális, illetve regionális kiszolgáló központok is, mint az informatikai fejlesztői részleg, a jogi és a pénzügyi csoportok, valamint a vevői megrendelések feldolgozásával foglalkozó egység. A gyártást szakképzett mérnökök támogatják, a kutatás-fejlesztési mérnökcsoport tevékenysége révén pedig a debreceni leányvállalat igazi tudásközponttá nőtte ki magát a régióban.

A debreceni vállalat megalakuláskor meglévő kevesebb mint 100 fős dolgozói létszámához képest ma már több mint 1400 munkavállalót foglalkoztat, amellyel Hajdú-Bihar megyében a harmadik legnagyobb munkáltató. Az elmúlt közel két évtized fejlesztéseinek köszönhetően a vállalat hardware gyártásának jelentős része Debrecenben történik, és a magas hozzáadott értékkel bíró termékek túlnyomó többsége exportálásra kerül.

Az NI globális sajtóanyaga a cégcsoport márkakampányának debütálása alkalmából (részlet):

AUSTIN, Texas – 2020. június 16.

Vevőink maradandót alkotnak a világban. Mindannyiunkat ragyogó teljesítménnyel és innovációkkal inspirálnak, amelyek hatással lesznek erre a bolygóra és még azon túlra is.

Megújult márka-identitásunk az Ő történetüket tükrözi, valamint emlékeztetőként és elismerésként szolgál a társadalomért tett közreműködésükért, és azért, hogy rendíthetetlenül dolgoznak az egyedülálló innovációk megvalósításán.” – mondta Carla Piñeyro Sublett, az NI marketingért felelős vezetője (Chief Marketing Officer).

Tesztelési és mérési technológiái segítségével, az NI több mint négy évtizede működik együtt a tehetséges mérnökökkel és vállalkozásokkal a világ legsürgetőbb kihívásainak megoldásában. Az adatoktól és az automatizálástól kezdve a kutatásig és az érvényesítésig, az NI szoftverhez kapcsolódó megközelítése segít vevőinek az új innovációk gyorsabb, megbízhatóbb és biztonságosabb tesztelésében. Gazdag szoftver-örökségét összekapcsolva az új felhő- és gépi tanulási lehetőségekkel, az NI modernizálja a tesztelési és mérési ipart, hogy az ügyfelek gyorsan megalkothassák a következő innovációkat.

Olyan fejlett plazma rakétameghajtó technológiákat fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik a különféle kereskedelmi, ciszlunáris és mélyűrbeli alkalmazásokat.” – mondta Dr. Franklin Chang-Diaz, az Ad Astra vezérigazgatója és elnöke, valamint az Űrhajós Hírességek Csarnokának (Astronaut Hall of Fame) tagja a megújult identitás globális felfedésének alkalmából. „Az NI egy kulcs technológiai partner, aki mellettünk állt az út során, amely újradefiniálja az űrutazást az elkövetkezendő generációkon át. Tesztelési és mérési technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy arra összpontosítsunk, amit a legjobban csinálunk – felkészülni az emberiség következő óriási ugrására.”

A National Instruments, az NI, az ni.com és az Engineer Ambitiously a National Instruments Corporation védjegyei. A felsorolt ​​egyéb termék- és cégnevek a megfelelő vállalatok védjegyei vagy márkanevei.

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában