Helyi életstílus

2023.06.05. 13:00

Zöldvarázs sétát tartanak Berettyóújfaluban

Első alkalommal szerveznek Zöldvarázs sétát június 10-én 8 órától Berettyóújfaluban, ahol az érdeklődők szakvezető mellett felfedezhetik város fáinak világát, ökológiai jelentőségüket és deríthetik ki a fák kérgébe ivódott történeteket. A program ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a [email protected] email címen vagy az 54/505-410 telefonszámon lehet megtenni.
Gyülekező az Orbán Balázs tér Gyermekorvosi Rendelő parkolójában lesz. Az útvonal a Berettyóújfalu Év Fája szavazáshoz kapcsolódik és a versenyben résztvevő fák megtekintése és megismerése lesz a cél. Az Orbán Balázs téren látható kocsányos tölgy után a Barcsay-kertbe látogatnak el a résztvevők. A következő állomás a Brózik Dezső Mezőgazdasági Szakközépiskola udvarán látható kocsányos tölgy, végül a Dózsa György utcán végig haladva a Honvéd utcai zöld juhart veszik górcső alá a természet kedvelői. Esőnap nincs, ezért az időjárásnak megfelelő öltözéket kérnek a szervezők. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában